<
НОВИНИ ДНЯ: Грози, град та шквали: синоптик повідомив, де в Україні чекати негоди  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°  Уряд дозволив бронювати від мобілізації 100% фахівців: про яку категорію йдеться  США можуть зняти заборону на відправку військових підрядників до України, - CNN  У Міноборони не змогли відповісти, хто розробник застосунку "Резерв+": відеовсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
20.06.2024 194

Кім Чен Ин заявив, що підтримує російську війну в Україні

Кім зазначив, що відносини між двома країнами "вступають у новий період процвітання".

1dc12c712f108b02b9d0e6296fcad01e_20.06.24

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин висловив повну підтримку війни Росії в Україні та нахабно заявив про важливість "стратегічного балансу у світі". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він цинічно заявив на зустрічі із російським диктатором Володимиром Путіним у Пхеньяні, повідомляють росЗМІ та Yonhap.

Північнокорейський диктатор наголосив, що уряд КНДР "висловлює свою повну підтримку та солідарність із російським урядом, армією та народом у проведенні "спеціальної військової операції" (як в РФ називають війну - Ред.) в Україні з метою захисту суверенітету, інтересів безпеки та територіальної цілісності".

З його слів, відносини РФ та КНДР "вступають у період нового розквіту" та пообіцяв зміцнювати стратегічне співробітництво Пхеньяна і Москви.

Своєю чергою, кремлівський "фюрер" Володимир Путін заявив, мовляв, "взаємодія між двома країнами існує на принципах рівноправності, взаємної поваги до інтересів одне одного" та звинуватив США в "імпералістичній політиці".

Як повідомлялося, Володимир Путін приїхав до Кім Чен Ина вперше за 24 роки. Візит є значним жестом доброї волі щодо лідера Північної Кореї. Тим часом кремлівський "фюрер" використовує поїздку, щоб отримати додаткову допомогу від КНДР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кім Чен Ин заявив, що підтримує російську війну в Україні 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
20.06.2024 194
Еще материалы раздела «Ранкова кава»