НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
20.06.2024 1017

В Україні потрібно знизити мобілізаційний вік до 21 року: для чого це потрібно

Збройні сили України – це “більше про якість, а не про кількість”.

fa4ccede555aa229413b5c5037283821_20.06.24

В Україні потрібно знизити мобілізаційний вік до 21 року. Тоді ЗСУ отримають нове бачення ведення війни, свіжі рішення, які можуть допомогти отримати перемогу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор Родіон Кудряшов.

Як зазначається, військовий прокоментував заяву нардепа Романа Лозинського про можливе зменшення мобілізаційного віку нижче 25 років.

“Я за пониження вікового цензу… Я вважаю, що віковий ценз може бути понижений до 21 року включно”, – наголосив Кудряшов.

За його словами, Збройні сили України – це “більше про якість, а не про кількість”, тому що кількісно російських окупантів ми не поборемо. Тому і потрібна “якість”, яку можуть надати війську молоді українці.

“Нам потрібне свіже молоде бачення в ЗСУ. Зараз дуже багато є реформ у застосуванні зброї на передовій, зокрема застосування дронів типу first-person view FPV drone. Це те, що нам потрібно, і те, з чим може впоратися нове вливання сил в українське військо”, – сказав заступник командира 3-ї ОШБр.

Він також додав, що вже зараз потрібно реалізувати програми серед цивільного населення у навчальних закладах щодо підготовки до майбутніх небезпек, пов'язаних з агресією Росії. Зокрема, варто розробляти програми державного рівня щодо підготовки молодих людей, які навчаються в школах і вищих навчальних закладах.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 18 червня, відбулося 129 бойових зіткнень. Російські війська намагаються прорвати оборону ЗСУ на Покровському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні потрібно знизити мобілізаційний вік до 21 року: для чого це потрібно 5.00 5 2
Політика / Україна
20.06.2024 1017
Еще материалы раздела «Україна»