<
НОВИНИ ДНЯ: Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУвсі новини дня
20.06.2024 127

В Україні розширили коло осіб, які можуть отримати виплати в разі загибелі військового

Уряд України вирішив розширити коло осіб, які можуть отримати виплати в разі загибелі військовослужбовця. Крім цього було додано випадки, коли виплата не відбуватиметься.

dscf1447_id84609_1300x867_d58a3ebb62c24cc4f2f3fc887b06cc14_650x410_20.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на нардепа Олексія Гончаренка. Про це повідомляють Контракти.UA.

За його словами, уряд ухвалив постанову, яка тепер відповідає всім змінам до законів, що були ухвалені Верховною радою.

Тепер буде розширено коло осіб, які матимуть право на отримання одноразової грошової допомоги.

"Зокрема право жінок (чоловіків), які проживали з військовослужбовцем без реєстрації шлюбу; онуків військовослужбовця, за умови, якщо батьки померли; дітей, які народилися після смерті військовослужбовця", - написав Гончаренко.

Також був визначений порядок виплат, якщо родич відмовився від виплат і додались випадки, коли виплата грошей не здійснюється.

Що відомо про виплати

У Міноборони раніше заявляли, що одноразова виплата родичам загиблих військовослужбовців України становить 15 мільйонів гривень.

А в січні уряд змінив порядок виплати грошового забезпечення сім'ям військовослужбовців ЗСУ, які були захоплені в полон або в заручники, зникли безвісти або загинули. Детальніше про зміни можна прочитати за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні розширили коло осіб, які можуть отримати виплати в разі загибелі військового 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
20.06.2024 127
Еще колонки: Колонки / Блоги