<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
21.06.2024 190

Що означає ультиматум Путіна перед Самітом миру: експерт розкрив приховані наміри Кремля

Путін намагався зіграти на випередження й обрубати шляхи для відступу.

d2221894d28c210dd33776539a148520_21.06.24

Своїм ультиматумом щодо війни в Україні Путін "обрубав" шляхи для відступу собі та своєму найближчому оточенню. Його заяви про вимоги до Києва насамперед були призначені для "китайських вух". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua.

"Путін в цьому разі апелював не до саміту в Швейцарії... Він апелював передусім до Китайської народної республіки, яка, власне, на той момент уже заявила, що вони планують активно включитися в так званий миротворчий процес і планують почати робити певні рухи зі створення так званої миротворчої коаліції. Власне, Путін розуміє, що єдина країна в світі, яка має можливості достатньо ефективно натиснути на Росію, це Китай. Тому він спробував зіграти на випередження та обрубати певні шляхи до відступу", – зазначив політолог.

На думку Вадима Денисенка, такий крок не допоможе Путіну, але необхідно розуміти, що саме цією логікою керувався кремлівський диктатор, коли робив свою ультимативну заяву.

Нагадаємо, за словами політолога Вадима Денисенка, КНДР може передати російській армії 5 мільйонів артилерійських снарядів, але Пхеньян аж ніяк не відправить на війну до України власні війська. Денисенко пояснив, що сама суть Північної Кореї та логіка дій північнокорейського керівництва не передбачає взагалі можливості передислокації великих (та й не великих теж) збройних частин з території Корейського півострова взагалі будь-куди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що означає ультиматум Путіна перед Самітом миру: експерт розкрив приховані наміри Кремля 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
21.06.2024 190
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»