НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
21.06.2024 303

"Справедливість їх наздожене": у розвідці описали долю окупантів, що стратили українських віськових

Причетних загарбників до нещодавньої страти українців ідентифікували. Питання справедливої відплати - це лише питання часу.

_yusov_foto___vitalii___nosach_rbk_ukrai__na_1_35cd0d174dcc4d230c1c6147c8a66fe0_650x410_21.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Озвучена інформація, власне, зроблена для того, щоб і ворог знав, що про них відомо все і вони не сховаються", - наголосив представник ГУР.

Як зауважив Юсов, найкращий шанс для російських воєнних злочинців - це здача в руки українського правосуддя.

"А в протилежному випадку справедливість їх наздожене, але в інший спосіб", - додав Андрій Юсов.

Нагадаємо, що напередодні російські окупанти розстріляли чотирьох українських полонених біля Роботиного Запорізької області. Розвідка ідентифікувала причетних загарбників.

Страти українських військових

Варто зауважити, що українські правоохоронці зафіксували понад 60 випадків страт українських військових загарбниками РФ.

Напередодні генпрокурор України Андрій Костін повідомив про жорстоке вбивство українського захисника у Донецькій області. Росіяни обезголовили українського бійця.

Правоохоронці встановили особу страченого росіянами військового. Також були ідентифіковані російські командири, які причетні до злочину.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Справедливість їх наздожене": у розвідці описали долю окупантів, що стратили українських віськових 5.00 5 2
Політика / Україна
21.06.2024 303
Еще материалы раздела «Україна»