НОВИНИ ДНЯ: Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемоги  На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптикивсі новини дня
20.06.2024 477

Енергонезалежний інтернет від Укртелеком та програмний РРО від Є-Чек

Укртелеком повідомляє про вигідну пропозицію для підприємців

main_20.06.24

Відтепер можна підключити оптичний енергонезалежний інтернет від Укртелеком та програмний РРО від Є-Чек разом за зниженою ціною понад 30 %  — 600 грн на місяць протягом року, незалежно від виду економічної діяльності. Про це повідомляють Контракти.UA.

Пропозиція надається в партнерстві з компанію Є-Чек та включає до свого складу сучасний ППРО та POS, який підходить для всіх видів торгівлі (товари та послуги) та для бізнесу будь-якого розміру. Оптичний інтернет від Укртелеком забезпечує надійну та безперебійну роботу програмних кас, надаючи стабільний та якісний енергонезалежний інтернет-зв’язок. ПРРО Є-Чек працює на всіх пристроях у повному функціоналі — смартфони IOS та Android, ПК, ноутбуки, планшети. А також підходить для бізнесу будь-якого розміру та виду діяльності — стаціонарна та пересувна торгівля товарами та послугами, кур’єрська доставка тощо.

«Укртелеком має великий досвід у роботі з бізнес-споживачами з різних індустрій та сегментів. Ми як ніхто чітко усвідомлюємо перспективи, які відкриває перед малим та середнім бізнесом перехід на використання програмних РРО, адже це не просто інструмент безготівкових розрахунків, а готовий комплекс для подальшої розбудови цифрової інфраструктури у вигляді оперативної звітності, керування складом та інших компонентів. За цифровою трансформацією завжди йде зростання виручки та оптимізація витрат, а отже, і збільшення прибутку. Ми завжди радіємо розвитку наших клієнтів і готові допомагати їм!» — Ігор Гуменюк, директор департаменту маркетингу та планування Укртелеком.

Важлива функція, яку містить послуга – це Персональний менеджер від Є-Чек, який допомагає швидко розпочати роботу з ПРРО та навчає працювати з касою без помилок та зайвих витрат вашого часу. Завдяки співпраці Є-Чек та Укртелеком, ця концепція переходить в онлайн, адже клієнт знатиме про переваги програмних РРО вже на етапі підключення інтернету.

«Для нас ця спільна акція — це фактично можливість зробити концепцію Персонального менеджера ще ближчою до клієнта, адже ми можемо проконсультувати ті бізнеси, які ще повністю перебувають в офлайні. Вважаємо, що довіра, яку Укртелеком надає програмним рішенням, та її розвиток у вигляді нашої спільної акції зроблять програмні продукти ще доступнішими для клієнтів, а їх використання, завдяки оптичному інтернету, зручнішим та швидшим», —  заявила власниця Є-Чек Євгенія Божко.

АТ «Укртелеком», як національний оператор зв’язку, є лідером українського ринку фіксованого зв’язку в сегменті В2В. Наша екосистема продуктових пропозицій для бізнесу налічує більше десятка компонентів, до складу яких входять як швидкісні оптичні канали передачі даних та доступ до інтернету, так і сучасне програмне забезпечення та додаткові сервіси. Ця екосистема дозволяє комплексно задовольняти потреби сучасного бізнесу https://b2b.ukrtelecom.ua/.

Є-Чек є одним із лідерів серед провайдерів ПРРО, який активно працює на ринку вже понад 4 роки, зі старту реформи по фіскалізації та налічує понад 30 тис. клієнтів, які генерують понад 10 млн чеків щомісяця https://e-check.com.ua/.

 

ukrtelecom.ua

Оценка материала:

5.00 / 2
Енергонезалежний інтернет від Укртелеком та програмний РРО від Є-Чек 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
20.06.2024 477
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»