<
НОВИНИ ДНЯ: Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУвсі новини дня
Політика
Україна
21.06.2024 186

В Україні військова поліція може стежити за працівниками ТЦК та СП: але є нюанс

Військова поліція, діяльність якої напередодні в першому читанні підтримала ВР, може стежити за роботою працівників ТЦК та СП.

c061580fb1e74f8902b8b64489d04f2b_21.06.24

В Україні військова поліція може стежити за працівниками ТЦК та СП. Таким чином в нашій державі хочуть врегулювати їхню роботу та запобігти конфліктним ситуаціям, які нерідко виникають з громадянами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ефірі “Радіо Свобода” повідомив нардеп від "Слуги народу", член Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Владлен Неклюдов.

Так, військова поліція, діяльність якої напередодні в першому читанні підтримала ВР, може стежити за роботою працівників ТЦК та СП.

Проте деякі депутати таку ініціативу критикують. І пов’язано це з тим, що військова поліція навряд чи буде виявляти порушників, оскільки вони належать до однієї системи.

“На жаль, на сьогодні нам військове командування не може сказати, скільки порушень, перевищень повноважень було виявлено серед працівників ТЦК за увесь період. Яка б історія не була в Одесі, на Закарпатті, в Чернівецькій області… Це одна система, навряд вона буде карати сама себе”, - наголосила нардепка від “Голосу” Соломія Бобровська.

Нагадаємо, що у середу, 19 червня, народні депутати ухвалили у першому читанні законопроєкт №6569-д про створення в Україні військової поліції.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні військова поліція може стежити за працівниками ТЦК та СП: але є нюанс 5.00 5 2
Політика / Україна
21.06.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»