<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
21.06.2024 159

У Франції заговорили про можливе скорочення військової допомоги Україні: деталі

Підтримка з боку Парижа може знизитись після приходу до влади ультраправих.

b8c963b1a5b94930829798dc6c8a2674_21.06.24

Прем'єр-міністр Франції Габріель Атталь заявив, що у разі перемоги на парламентських виборах ультраправих може скоротитися військова допомога Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це з посиланням на французького міністра повідомляє BFM TV.

"Для ультраправих наступний крок абсолютно зрозумілий: це буде блокування Європейського союзу. Це вже ясно. Жордан Барделла (лідер ультраправих - Ред.) пропонує фінансувати свої неспроможні обіцянки, зокрема, за рахунок скорочення нашого внеску в Європу", - заявив він.

За словами прем'єра, це стане початком Frexit. Наступний крок після цього, наголосив Атталь, якщо "Національне об'єднання" ухвалить його, буде кінець значної частини підтримки України".

"У разі (приходу до влади) "Національного об'єднання" – це блокування Європейського Союзу, це початок Frexit і кінець значної частини підтримки України", – застеріг глава французького уряду.

При цьому він наголосив, що завтрашній день, який пропонує його партія – "це вибір Європи, яка допомагає нам і захищає нас".

Як повідомлялося, претендент на посаду прем'єр-міністра Франції, лідер французьких ультраправих Джордан Барделла заперечує проти відправлення військ до України. Присутність своїх солдатів в Україні він назвав "червоною лінією", яку не можна перетинати.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Франції заговорили про можливе скорочення військової допомоги Україні: деталі 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
21.06.2024 159
Еще колонки: Колонки / Блоги