<
НОВИНИ ДНЯ: Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2024 181

Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні

У п'ятницю, 21 червня, над Україною розташується антициклон, на ім'я Aviv, що забезпечить переважно суху та сонячну погоду. Водночас спека дещо спаде найближчими днями.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, у п'ятницю температура повітря буде комфортною по всій країні. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

Навіть на сході та півдні спека дещо знизиться – у більшості областей України очікується +24...+29 градусів.

Вітер, що вируватиме у четвер, в п'ятницю стихне, за винятком східних областей, де можливі пориви північно-західного вітру до 15-20 метрів за секунду.

У Києві 21 червня очікується суха, сонячна та тепла погода з температурою повітря близько +25 градусів. Вітер у столиці буде північно-західний, помірний.

Синоптикиня також попередила, що 22-23 червня на заході та півночі України пройдуть грозові дощі.

Раніше повідомлялося, літо 2024 року в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2024 181
Еще материалы раздела «Суспільство»