НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Політика
Світ
22.06.2024 2028

Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції"

Путін погрожує змінами "мирних пропозицій" щодо України залежно від ситуації на фронті.

90fa90b193ed9a830936b91cdf0b84c5_22.06.24

Російський диктатор Володимир Путін назвав очікуваною реакцію Заходу на його "мирні ініціативи" щодо України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він заявив 20 червня на пресконференції за підсумками візиту до В'єтнаму.

"Я якраз і очікував саме такої реакції - на першому етапі. Але що буде пізніше - це час покаже. Усе залежатиме від того, як змінюватиметься ситуація на землі", - сказав диктатор.

Він також зазначив, що "надії на кулуарні переговори із західними країнами не виправдалися".

Крім того, Путін пригрозив, що його пропозиції щодо нібито "врегулювання ситуації в Україні" не діятимуть вічно.

"Умови Росії щодо врегулювання в Україні будуть змінюватися залежно від ситуації на лінії зіткнення", - сказав він.

Нагадаємо, нещодавні заяви президента РФ Володимира Путіна про нібито готовність до мирних переговорів з Україною викликали скептичну реакцію не лише в Києві, але й у західних партнерів. Українські та західні посадовці назвали так звані "мирні ініціативи" Путіна "профанацією" і спробою виграти час для нарощування військового потенціалу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції" 5.00 5 2
Політика / Світ
22.06.2024 2028
Еще материалы раздела «Світ»