<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Росія
22.06.2024 248

Звідки росіяни ніколи не перекинуть солдатів до України: військовий здивував відповіддю

Підмосков’я - це серце Росії, її центр прийняття рішень. Там, зокрема, мешкають російські еліти, концентруються основні бізнес-центри.

06c055bc5ec28e3f28dacccb17adddb0_22.06.24_1

В Росії військово-політичне керівництво “вигрібає” техніку та солдатів з фінських кордонів, з різних регіонів РФ та навіть з військових баз під Петрозаводськом та в Каук’рва. Проте цікаво, що саме з Підмосков'я Росія не планує забирати техніку та військові частини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це “24 Каналу” розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

За його словами, Підмосков’я - це серце Росії, її центр прийняття рішень. Там, зокрема, мешкають російські еліти, концентруються основні бізнес-центри. Втім - це також особистий страх Путіна, тому навколо центру вибудовують основну оборону.

Московська область найбільш захищена системами протиповітряної оборони. А Московський військовий гарнізон - один з найбільших та найелітніших у РФ. Там дійшли до того, що щоб захиститися від українських дронів, вирізали гаї та ліси, аби приховати ними ППО та створити прикриття від уражень безпілотниками.

“Я думаю, що звідти (Підмосков'я, - ред.) не будуть знімати війська й техніку. Взагалі, чим більше ситуація загострюватиметься на лінії фронту, тим більше росіяни будуть витягати з інших регіонів, які не дотичні до лінії фронту”, – зазначив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ.

Водночас розвідка Фінляндії заявила, що близько 80% військових ресурсів з баз, які розташовані біля фінського кордону, значно спорожніли, попри погрози Москви через вступ цієї країни до НАТО. Супутникові знімки підтверджують, що на базах залишилися лише інструктори та новобранці.

Нагадаємо, що російські окупанти почали бити по авіабазах в Україні. Росія стурбована тим, що Сили оборони завдають авіаударів по цілях у РФ, і майбутнім надходженням літаків F-16.

Оценка материала:

5.00 / 2
Звідки росіяни ніколи не перекинуть солдатів до України: військовий здивував відповіддю 5.00 5 2
Політика / Росія
22.06.2024 248
Еще материалы раздела «Росія»