НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Політика
Світ
22.06.2024 1475

Помер зірка "Голодних ігор" Дональд Сазерленд

Артиста не стало на 89-му році життя.

3f6401c20ddeb0f0d99d32d8e2d0122a_22.06.24

Канадійський актор театру і кіно Дональд Сазерленд, який прославився завдяки ролі президента Сноу в "Голодних іграх", помер. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Сумну новину повідомив його син Кіфер Сазерленд у своєму Instagram. Дональд Сазерленд пішов з життя у віці 88 років. Він помер у Маямі. Що саме стало причиною смерті – не повідомляється. Однак раніше було відомо, що актор протягом тривалого часу боровся з тяжкою хворобою.

"З тяжким серцем мушу вам повідомити, що помер мій батько Дональд Сазерленд. Я особисто вважаю його одним з найважливіших акторів в історії кіно. Ніколи не лякала роль, хороша, погана чи потворна. Він любив те, що робив, і робив те, що любив, і не можна вимагати більшого. Гарно прожите життя", - повідомив його син.

Зазначимо, Дональд Сазерленд – відомий канадійський актор. Спочатку він грав у театрі, а після чого почав отримувати ролі в фільмах жахів завдяки високому зросту та низькому голосу. Перше признання Сазерленд отримав після того, як зіграв у фільмі "Військово-польовий госпіталь". Загалом, актор знімався у таких картинах, як "Голодні ігри", "Гордість і упередження", "Баффі – переможниця вампірів", "Епідемія" та багато інших.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що померла французька співачка Франсуаза Арді. Життя артистки забрала тяжка хвороба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помер зірка "Голодних ігор" Дональд Сазерленд 5.00 5 2
Політика / Світ
22.06.2024 1475
Еще материалы раздела «Світ»