<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
22.06.2024 146

Знадобляться десятиліття. Буданов розповів, що може зруйнувати пропаганду всередині Росії

Для подолання руйнівного ефекту пропаганди всередині Російської Федерації необхідний форс-мажор, або тривала робота, яка принесене результат через десятиліття.

2_5fc21e429425ca860984e0a62b3e6a2b_650x410_22.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на керівника Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Кирила Буданова. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Подолати руйнівний ефект пропаганди Кремля всередині Росії зможе або якась форс-мажорна ситуація, або дуже тривала системна робота, яка може дати результат лише через кілька десятиліть", - заявив Буданов.

Як пояснив керівник ГУР, для російського диктатора Володимира Путіна найважливішим є внутрішня стабільність. У зв'язку з цим, щоб контролювати ЗМІ та соціум, Кремль витрачає все, що можна лише уявити. Зокрема це є причиною того, чому Росія не наважується на нову хвилю мобілізації.

За словами Буданова, в питанні протистояння російській агресії, він є прихильником нероздільного підходу сили й дипломатії. Водночас щодо війни в Україні - в цій ситуації неможливий ані корейський, ані молдовський чи німецький сценарії.

Зміна світового порядку

Також керівник ГУР відзначив, що наразі існують усі ознаки руйнації світового порядку, який був створений після Другої світової війни. Зокрема повномасштабне вторгнення Росії стало свідченням того, як людина підірвала систему світової безпеки.

"Або ми всі разом змусимо повернутись до того світового порядку, який був створений і багато років більш-менш усіх задовольняв, або настав час для нового світового порядку", - додав він.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Міжнародний кримінальний суд у Гаазі закликали провести розслідування проти низки російських пропагандистів і держслужбовців. Зокрема мова йде про, наприклад, Володимира Соловйова, Дмитра Кисельова й інших.

Оценка материала:

5.00 / 2
Знадобляться десятиліття. Буданов розповів, що може зруйнувати пропаганду всередині Росії 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
22.06.2024 146
Еще колонки: Колонки / Блоги