<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Світ
22.06.2024 1114

Путін пригрозив Південній Кореї: що розгнівало диктатора

"Фюрер" сподівається, що Сеул не буде допомагати Києву з озброєнням.

0cc0060bf5fa94bf87bcc62e93017346_22.06.24

Російський президент-диктатор Володимир Путін пригрозив Південній Кореї. Мовляв, якщо Сеул надасть Україні летальну зброю, то це буде "дуже великою помилкою". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це кремлівський "фюрер" заявив під час пресконференції у Ханої.

Диктатор вибухнув погрозами після того, як Південна Корея після укладання договору між РФ і КНДР заявила, що розгляне можливість постачання до України озброєння.

"Що стосується постачання летальної зброї в зону бойових дій в Україні, то це було б дуже великою помилкою. Я сподіваюся, що цього не станеться. Якщо це станеться, то ми теж тоді будемо приймати відповідні рішення, чим нинішнє керівництво Південної навряд чи буде задоволене", - сказав очільник Кремля.

Заява Сеула

Представника адміністрації президента Юн Сок Йоля заявив, що Південна Корея перегляне питання постачання зброї до України. Країна засудила угоду, підписану між Росією та КНДР. В офіційній заяві Сеул заявив, що договір порушує санкції Організації Об'єднаних Націй.

"Уряд чітко наголошує, що будь-яка співпраця, яка прямо чи опосередковано допомагає Північній Кореї збільшити свою військову міць, є порушенням резолюцій Ради Безпеки ООН і підлягає моніторингу та санкціям з боку міжнародної спільноти", - йдеться у заяві канцелярії президента.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін пригрозив Південній Кореї: що розгнівало диктатора 5.00 5 2
Політика / Світ
22.06.2024 1114
Еще материалы раздела «Світ»