<
НОВИНИ ДНЯ: В Росії могли створити ще одну армію для війни в Україні: деталі від ISW  Чи знизять в Україні мобілізаційний вік до 21 року: у Зеленського відповіли  Мобілізація по-новому: хто має оновити дані про авто в ТЦК і кому загрожує штраф до 60 тисяч  Спека та дощі в двох регіонах. Синоптики дали прогноз на 28 червня  Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червнявсі новини дня
Політика
Світ
22.06.2024 495

Путін погрожує Південній Кореї за можливе рішення про надання зброї Україні

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що з боку Південної Кореї буде "дуже великою помилкою" надати летальну зброю Україні.Сеул пообіцяв розглянути таку можливість після того, як Північна Корея та Росія підписали угоду, що передбачає надання взаємної допомоги у разі "агресії" проти однієї з країн. 

_gettyimages_1259389235_40168256c0a86bc8c705be241cfe2abf_650x410_22.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Yonhap. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Що стосується поставок летальної зброї в зону бойових дій в Україні, то це було б дуже великою помилкою. Я сподіваюся, що цього не станеться. Якщо це станеться, то ми теж тоді будемо приймати відповідні рішення, чим нинішнє керівництво Південної навряд чи буде задоволене", - сказав Путін на прес-конференції у Ханої.

Нагадаємо, Південна Корея заявила, що розгляне можливість постачання зброї в Україну після того, як Північна Корея та Росія підписали пакт про взаємну оборону у разі війни.

Під час візиту в КНДР Путін і північнокорейський диктатор Кім Чен Ин підписали договір про всеосяжне стратегічне партнерство, який передбачає "негайне" надання взаємної допомоги у разі агресії проти однієї з країн.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін погрожує Південній Кореї за можливе рішення про надання зброї Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
22.06.2024 495
Еще материалы раздела «Світ»