НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Світ
23.06.2024 470

Питання життя чи смерті: експерт пояснив, чому Путін шукає власну формулу закінчення війни

Господар Кремля не досягнув тих головних стратегічних цілей, котрі ставив на старті воєнної кампанії.

65e694106d435277c129747098da8889_23.06.24

Президент Російської Федерації Володимир Путін, який розв’язав війну в Україні, намагається знайти власну формулу закінчення війни, оскільки повноцінна поразка означатиме його неминучу смерть. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю tsn.ua говорив військовий аналітик Петро Черник.

"Він [Путін] має знайти таку формулу, котра би дозволила йому зберегти життя. Якщо він програє цю війну повноцінно, ми стискаємо лінію розмежування хоча би до старої, вибиваємо їх з Криму (це можливо) – він утратить своє життя”, - пояснив він.

Експерт нагадав, що господар Кремля не досягнув тих головних стратегічних цілей, котрі ставив на старті воєнної кампанії.

“Українська державність витримала, наш мілітарний [потенціал] суттєво зріс, про якусь там денацифікацію взагалі мови немає в точності до навпаки... То він б'ється відчайдушно і не на життя, а на смерть. Чи знайде таку формулу? На мій погляд, що скоріше всього знайде. Що якась рано чи пізно нова лінія розмежування буде, питання лише, коли вона оформиться, за яких обставин і в кого будуть сильніші переговорні позиції", - підсумував Черник.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін назвав очікуваною реакцію Заходу на його "мирні ініціативи" щодо України.

Оценка материала:

5.00 / 3
Питання життя чи смерті: експерт пояснив, чому Путін шукає власну формулу закінчення війни 5.00 5 3
Політика / Світ
23.06.2024 470
Еще материалы раздела «Світ»