<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
24.06.2024 132

Які системи ППО можуть захистити українські міста: пояснення експерта

Україні потрібно більше американських систем Patriot або італійсько-французьких SAMP/T.

39aef1789f0b11c72c9f347a4bfcff1a_24.06.24

Для захисту українських міст від повітряних ударів російської терористичної армії потрібно застосовувати ті системи ППО, які здатні збивати балістичні ракети. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таке пояснення зробив військовий аналітик Андрій Крамаров в ефірі телеканалу “Київ 24”.

За його словами, з цією метою найкраще підходять американська система Patriot, італійсько-французька SAMP/T або ж ізраїльська система "Хец-3" ("Стріла-3").

“Це те, що здатне збивати балістичні ракети, в тому числі ракети систем С-300 і С-400, які росіяни застосовують як балістичні, це зенітно ракетні комплекси, але є режим використання “земля-земля”, - зазначив експерт.

Нагадаємо, нещодавно кілька країн-партнерів України, зокрема Нідерланди та Румунія, анонсували надання Україні додаткових систем ППО Patriot. Після виконання партнерами своїх обіцянок загалом Україна матиме сім таких систем протиповітряної оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які системи ППО можуть захистити українські міста: пояснення експерта 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
24.06.2024 132
Еще материалы раздела «Ранкова кава»