<
НОВИНИ ДНЯ: Чи застосовуватимуть дрони Magura в Азовському морі: відповідь ГУР  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна  Українці оцінили рівень добробуту своєї сім’ї та перспективи на найближчі роки  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Як українці ставляться до проведення загальнонаціональних виборів до завершення війни – опитування  Насипний пиріг із вишнями: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2024 425

Окупанти намагаються забарикадувати Керченську протоку: Плетенчук розповів про задум РФ

Російська авіація час від часу опиняються під прицілом власної системи протиповітряної оборони.

59e0ab9ec80c195f1d0a8316fc81f6a8_24.06.24

Російська війська намагаються звузити Керченську протоку, забарикадувавши її, щоб посилити вогневий контроль. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

"Це навіть не укріплення, це спроби барикадування для того, щоб максимально звузити цей прохід, щоб його було легше контролювати. Росіяни його контролюють шляхом авіації: постійно підіймають в повітря як гелікоптери, так і літаки різноманітних моделей", - пояснив він.

Плетенчук додав, що російська авіація час від часу опиняються під прицілом власної системи протиповітряної оборони.

"Це побічний ефект великої присутності цих одиниць у повітрі", - сказав він.

Нагадаємо, вранці у неділю, 23 червня, у різних містах Криму лунали вибухи. Місцеві пабліки писали про перекриття руху на Керченському мосту, а також повідомляли про роботу російської ППО.

Оценка материала:

5.00 / 3
Окупанти намагаються забарикадувати Керченську протоку: Плетенчук розповів про задум РФ 5.00 5 3
Політика / Україна
24.06.2024 425
Еще материалы раздела «Україна»