НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
25.06.2024 352

У Німеччині відповіли, чи депортуватимуть безробітних біженців до України

Агресія РФ розповсюджується на всю територію України.

d06c973ea7bec01f2f0dafb06be8a954_25.06.24

Уряд Німеччини відкидає можливість депортації українських біженців, які не бажають працювати. Там наголошують: в Україні зараз небезпечно через масовані атаки Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише n-tv.

Як наголосили у МЗС, російські збройні сили здійснюють свої атаки на всій території України у своїй агресивній війні, яка порушує міжнародне право. Російські атаки спрямовані зокрема на об'єкти електропостачання та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

"Наразі я не знаю, де в Україні буде безпечне місце", – заявив представник міністерства закордонних справ у Берліні.

Раніше німецький політик, голова земельної групи Християнсько-соціального союзу (ХСС) у бундестазі Александер Добріндт запропонував надсилати безробітних українців на батьківщину. На його думку, через два роки після початку війни, має застосовуватися принцип: розпочинати роботу в Німеччині або повертатися до безпечних районів Західної України.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Німеччині відповіли, чи депортуватимуть безробітних біженців до України 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
25.06.2024 352
Еще материалы раздела «Ранкова кава»