<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
26.06.2024 181

Свідоцтво про народження й не тільки. У "Дії" скоро з'являться ще чотири документи

Незабаром у застосунку "Дія" з'являться свідоцтва про народження, шлюб, розлучення та зміну імені.

_diya__foto___vitalii___nosach_rbk_ukrai__na_2_21c47ba670563fdd4328cae6d29bbaed_650x410_26.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram Міністерства цифрової трансформації України. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Розширюємо перелік цифрових документів у застосунку. Вже скоро свідоцтва про народження, одруження, розлучення та зміну імені будуть завжди у вашому смартфоні - у "Дії". Більше не доведеться шукати оригінали, коли працевлаштовуєтесь, підтверджуєте зміну прізвища або забираєте посилку дружини з "Укрпошти", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, свідоцтво про народження дитини будь-якого віку підтягуватиметься автоматично за податковим номером. Достатньо буде авторизуватися в застосунку - і воно з’явиться в переліку документів.

Зазначається, що це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини.

Долучайтеся до бета-тесту, якщо ви:

  • громадяни України віком 14+;
  • маєте верифікований податковий номер.

Реєстрація на бета-тест - за посиланням.

Послуги у "Дії"

Нагадаємо, нещодавно на порталі "Дія" запустили комплексну послугу "е-Підприємець". Вона має спростити ведення бізнесу, адже тепер можна оформити онлайн 10 послуг за однією заявою за 15-40 хвилин.

Також посвідчення ветерана тепер доступне у застосунку "Дія". Його можуть отримати не лише військові, але й постраждалі внаслідок війни та сім'ї загиблих захисників.

До того ж у "Дії" невдовзі з'явиться послуга електронного бронювання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свідоцтво про народження й не тільки. У "Дії" скоро з'являться ще чотири документи 5.00 5 2
Політика / Україна
26.06.2024 181
Еще материалы раздела «Україна»