<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
26.06.2024 248

Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС

Російські військові командири карають своїх підлеглих за непокору та найменші провини. Неугодних садять у "яму" та морять голодом з метою перевиховання.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Незмінні підходи до формування та виховання бойового духу своїх збройних сил на Росії спостерігаються на тимчасово окупованій території Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у донецькій "ямі" сьогодні перебуває понад 120 військових РФ, які певним чином не догодили своїм командирам.

"За найменшу провину тут садять за грати, не дають їжі та води аби “вояка” у спеціальній атмосферу переосмислив своє призначення", - інформують у ЦНС.

Повідомляється, що так чи інакше ті, хто потрапив у "виправний заклад" потенційно стає штурмовиком і найближчим часом виконує задачі у гарячих точках на лінії фронту.

"І щодо тривалості життя завербованих російських військових. До прикладу, бажаючі повоювати проти України, котрі потрапляють на фронт через підписання контракту із міністерством нападу (Міноборони - ред.) РФ у тюрмі, живуть не більше восьми місяців", - підсумовують в Центрі нацспротиву.

"М'ясні штурми" окупантів

Варто зауважити, що нерідко командири РФ посилають у штурмові бої окупантів, які певним чином завинили під час перебування у лавах загарбницької армії.

Часто це є порушники наказів, або незгодні із риторикою військового керівництва РФ стосовно бойових рішень. Російське військове керівництво з метою уникнути зайвих проблем, застосовує таку "живу силу" у напрямках фронту, де ведуться важкі бої.

Оценка материала:

5.00 / 2
Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС 5.00 5 2
Політика / Україна
26.06.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»