<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
27.06.2024 136

Росіяни почали частіше здаватися у полон: у ГУР розповіли чому

Кількість заявок окупантів зросла.

5415186ecbb072bd50e230f32d2052fd_27.06.24

Солдати російської армії почали частіше звертатися до державного проєкту "Хочу жити". Зокрема, це відбувається у Харківській області, де командування відправляє загарбників на "м'ясні штурми". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник українського Головного управління розвідки Андрій Юсов.

З його слів,  збільшення кількості охочих окупантів здатися в полон пояснюється активізацією бойових дій на півночі України.

"Люди, які думали, що їх не відправлятимуть як "гарматне м’ясо" на штурмові дії, вважали, що відсидяться... Тепер не хочуть вмирати. Деякі з них справді не бажають бути воєнними злочинцями й намагаються врятувати своє життя", - розповів представник розвідки.

Він каже, що кількість заявок зросла - особливо від  початку червня. За слова Юсова, це пов’язано це із черговими "бездумними м’ясними штурмами" окупантів.

Також представник ГУР зауважує, що Україна надає  можливість загарбникам і дотримується Женевських конвенцій.

Нагадаємо, Генштаб назвав кількість знищених за добу окупантів. Станом на ранок 26 червня 2024 року ЗСУ знищили 538 060 солдатів армії Російської Федерації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни почали частіше здаватися у полон: у ГУР розповіли чому 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
27.06.2024 136
Еще колонки: Колонки / Блоги