<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Політика
Україна
27.06.2024 215

В Пентагоні порадили слідкувати за можливим відправленням військ КНДР для участі у війні з Україною

У структурі переконані, що за цим потрібно стежити.

a84f28b011dff9ba821b23e983e8c6ec_27.06.24

Міністерство оборони США вважає необхідним відстежувати будь-яку можливість відряджання північнокорейських військ до Росії для їхньої участі у війні в Україні в межах домовленостей між лідерами двох країн під час їхньої останньої зустрічі в Пхеньяні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, - пише Укрінформ.

"Це точно та річ, за якою варто стежити", - зауважив представник Пентагону у відповідь на прохання прокоментувати можливість відряджання військових КНДР на поле бою до України.

Водночас він підкреслив, що військовому керівництву Північної Кореї в разі виникнення такого запиту треба подумати, чи варто витрачати власні сили як "гарматне м’ясо" на війну РФ проти України.

"Ми бачили втрати російських військ. Але знову ж ми стежитимемо за цим", - зазначив Райдер.

Нагадаємо, Washington Post повідомило, що США встановили обмеження на удари по території РФ – на яку глибину можна бити.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Пентагоні порадили слідкувати за можливим відправленням військ КНДР для участі у війні з Україною 5.00 5 3
Політика / Україна
27.06.2024 215
Еще материалы раздела «Україна»