<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Політика
Світ
27.06.2024 367

Очільник Пентагону вперше за рік поспілкувався з російським міністром оборони

Востаннє міністр оборони США спілкувався з головою міноборони РФ 15 березня 2023 року, коли цю посаду обіймав Сергій Шойгу.

e5b35690705e3d1dd4d527f40be521e0_27.06.24

Очільник Пентагону Ллойд Остін вперше за понад рік поспілкувався телефоном з міністром оборони Росії Андрієм Бєлоусовим в умовах продовження РФ повномасштабної війни проти України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив у вівторок речник оборонного відомства США генерал Патрік Райдер, - пише Укрінформ.

"Під час розмови міністр (Ллойд Остін - ред.) наголосив на важливості збереження ліній комунікацій на тлі продовження війни РФ проти України", - зауважив представник Пентагону.

Він також зазначив, що востаннє міністр оборони США спілкувався з головою міноборони РФ 15 березня 2023 року, коли цю посаду обіймав Сергій Шойгу.

Нагадаємо, нещодавні заяви президента РФ Володимира Путіна про нібито готовність до мирних переговорів з Україною викликали скептичну реакцію не лише в Києві, але й у західних партнерів. Українські та західні посадовці назвали так звані "мирні ініціативи" Путіна "профанацією" і спробою виграти час для нарощування військового потенціалу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Очільник Пентагону вперше за рік поспілкувався з російським міністром оборони 5.00 5 2
Політика / Світ
27.06.2024 367
Еще материалы раздела «Світ»