<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
27.06.2024 159

"Мирний план" Путіна: чи може він стати він реальною основою для переговорів між Україною та Росією

Подібні заяви є відвертими маніпуляціями.

5f9752c3e1da7506b7fa0a36f282026e_27.06.24

Американський економіст Джефрі Сакс, якого цитують кремлівські ЗМІ, заявив, що план Путіна щодо мирного врегулювання може стати реальною основою для переговорів між Україною та Росією. Однак це брехня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у повідомленні Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

"Схвальні оцінки "мирного плану Путіна" є нісенітницею, оскільки всі пропозиції, наразі озвучені кремлем, є запрошенням до капітуляції", – зазначається в дописі.

Як наголошують у Центрі, просування кремлем ідеї про власну "готовність до переговорів" має не лише тактичну, але і стратегічну мету. Вона полягає в тому, щоб внести сум'яття у свідомість західних суспільств, аби першим пунктом на порядку денному стала не військова допомога Україні, а початок мирного процесу, до якого буцімто відкрита Москва.

"Щодо Джефрі Сакса, то він тиражує співзвучні з російською пропагандою наративи, з'являвся на ефірах у пропагандиста Соловйова, де розповідав, що «експансія НАТО» нібито спровокувала Путіна до повномасштабного вторгнення до України", – додали журналісти.

Раніше французький президент Еммануель Макрон заявив, що готовий відновити спілкування з очільником Кремля Володимиром Путін, бо вірить "у силу діалогу".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мирний план" Путіна: чи може він стати він реальною основою для переговорів між Україною та Росією 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
27.06.2024 159
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»