<
НОВИНИ ДНЯ: Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содоля  Звільнення українських заручників з РФ може стати реальним: Лубінець зробив гучну заяву  Навіщо РФ інженерні війська КНДР на війні в Україні: експерт вразив відповіддю  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червня  Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогнозвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
27.06.2024 211

Як реально змусити Путіна закінчити війну: Портніков оцінив мирний план Трампа

Путін буде шукати реальний шлях до миру тільки якщо Захід буде готовий до війни на виснаження РФ.

34a1ef7d02bec91f20d166dc439f261d_27.06.24

Радники Дональда Трампа, який балотується в президенти США від республіканської партії, запропонували йому план завершення війни в Україні. Ці пропозиції показують, що ці люди взагалі не розуміють політичні реалії та наміри кремлівського диктатора. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив журналіст Віталій Портников.

"План Дональда Трампа може закінчитися виключно черговим дипломатичним фіаско. І американському президенту доведеться озброювати Україну для подальшої багаторічної війни на виснаження із Російською Федерацією", – вважає журналіст.

На його думку, Путін буде змушений шукати реальний шлях до миру тільки тоді, коли усвідомить, що Захід готовий до війни на виснаження РФ – її інфраструктури, економіки та військового потенціалу.

"Тільки тоді можна собі уявити, що Путін дійсно погодиться на такі перемовини з Україною, які створять можливості для її суверенного і безпечного існування в найближчому майбутньому", – підкреслив Віталій Портніков.

Нагадаємо, Портников назвав два варіанти замороження конфлікту з РФ. При цьому замороження конфлікту може бути єдиним шансом вижити як для України, так і для Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як реально змусити Путіна закінчити війну: Портніков оцінив мирний план Трампа 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
27.06.2024 211
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»