<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содолявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
28.06.2024 136

У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна

Окупанти намагаються окупувати Донеччину.

0eae6d280990b85503081b90e1ffd582_28.06.24

Донецький напрямок залишається пріоритетним для армії Російської Федерації. Наразі складна ситуація у напрямку Часового Яру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив в ефірі телемарафону голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко.

З його слів, також українським військовим доводиться вести бої в складних умовах в сторону Вугледара та Покровська. Адже загарбники намагаються усіма силами вийти на адмінкордони Донеччини.

"Путін все-таки сподівається, що російські війська зможуть зайняти Донецьку область. Таким чином він зможе окреслити хоча б якусь функціональність цієї їхньої "СВО" - а-ля досягнутої однієї з цілей. Це б давало йому можливість робити паузи у війні чи виходити на переговорні процеси", - висловився військовий.

Аби втілити бажане в життя, перед російськими військами стоїть завдання максимально агресивно атакувати, щоб прорвати українську оборону, каже Тимочко. З його слів, російський диктатор прагне стати суб'єктом переговорів на другому Глобальному саміті миру, переконаний військовий.

Нагадаємо, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко наголошує на тому, що існує загроза для Торецька на Донеччині. Окупаційні війська Росії продовжують нарощувати темпи наступальних дій і намагаються вирівняти лінію наступу в цій області.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
28.06.2024 136
Еще материалы раздела «Ранкова кава»