<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Європа
28.06.2024 186

Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today

Німецький канцлер Олаф Шольц відхилив пропозицію диктатора Володимира Путіна про "припинення війни".

_sholts_gettyimages_1244514968_368af4f7a228f4e493c2486b4f62d0b7_650x410_28.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Deutsche Welle. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Той, хто вірить, що Україна таке переживе і що з цього вийде міцний мир у Європі, очевидно, ну дуже багато дивиться Russia Today", - заявив Шольц.

За його словами, Путін все ще робить ставки на продовження війни. Це стає особливо очевидним за путінською "пропозицією про перемир'я".

"Адже йдеться в ньому (плані Путіна - ред.) не про припинення вогню. Ні, там ще говорилося про те, що території України, ще навіть не зайняті російськими військами, що і вони мають бути, порушуючи міжнародне право, передані Росії, що Україна повинна бути демілітаризована і що вона повинна і в майбутньому відмовитися від будь-якої військової допомоги", - підкреслив Шольц.

Нагадаємо, на початку червня російський Путін знову заговорив про мирні переговори з Україною. Це відбулося напередодні першого саміту миру, який організувала Україна у Швейцарії.

Тоді Путін оголосив про "ще одну реальну мирну пропозицію". Детальніше про ультиматуми Путіна можна прочитати за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today 5.00 5 2
Політика / Європа
28.06.2024 186
Еще материалы раздела «Європа»