<
НОВИНИ ДНЯ: У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робити  Як зробити рол з лаваша: рецепт від фудблогерки  Всесвіт влаштований не зовсім так, як вважав Ейнштейн: сенсаційне дослідження вчених  Липень почнеться з гроз на заході України  Зеленський зробив нову заяву про переговори з Кремлем  Як приготувати гарячі бутерброди на мангалі: поради фудблогеравсі новини дня
28.06.2024 146

Шмигаль після критики Зеленського відправив міністрів до прифронтових регіонів

В уряді дали завдання міністрам "невідкладно" з'їздити до регіонів, особливо до прифронтових. Ця ініціатива відбулася після критики президента України Володимира Зеленського під час візиту на Донбас.

_shmigal_3_kmu_gov_ua_735b4e8b7e6ecc890b31de8a75b4856e_650x410_28.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Про це повідомляють Контракти.UA.

"На виконання завдання президента доручив міністрам невідкладно здійснити низку робочих поїздок у регіони. Особлива увага прифронтовим областям", - зазначив він.

За словами прем'єра, за підсумками таких поїздок будуть заслухані звіти членів уряду щодо ситуації у ключових сферах.

"Соціальна сфера, енергетика, оборона, підготовка до навчального року, медицина, укриття, інфраструктура, виробництво - усе це у фокусі уряду", - додав Шмигаль.

За підсумками цієї роботи, як додав голова уряду, будуть проводити регіональні та виїзні засідання, на яких розглядатимуться проблемні питання визначених областей.

Що цьому передувало

26 червня президент Володимир Зеленський вирушив до Донецької області. Там він провів нараду. Зокрема, Зеленський анонсував рішення щодо деяких чиновників. Йшлося про тих, хто попри свої обов'язки не був поблизу фронту по півроку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шмигаль після критики Зеленського відправив міністрів до прифронтових регіонів 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
28.06.2024 146
Еще колонки: Колонки / Блоги