<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
28.06.2024 132

Війська КНДР в Україні: скільки Путін за це заплатить Кім Чен Ину

Підписання договору про всеосяжне стратегічне партнерство між КНДР і РФ можна вважати початком формування альянсу.

dddec775e1625b2ffba1aa9998941f2b_28.06.24

Північна Корея вже у липні планує відправити свої інженерні війська на тимчасово окуповану території України, зокрема для "відновлювальних робіт" у Донецькій області. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у щоденному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), аналітики якого посилаються на повідомлення у південнокорейських ЗМІ.

Телеканал Chosun підрахував, що КНДР щорічно отримуватиме від Росії до 115 мільйонів доларів, якщо відправить до України три-чотири інженерні бригади, яких у країні близько десяти.

Прессекретар Пентагону генерал-майор Пет Райдер заявив 25 червня, що США будуть "стежити" за цим розвитком подій, і припустив, що Північна Корея повинна "поставити під сумнів" своє рішення відправити свої сили як "гарматне м'ясо" в незаконних діях Росії.

Експерти ISW поки не бачать повідомлень, які б свідчили про те, що північнокорейські військові братиму участь у війні проти України, однак північнокорейська інженерна може вивільнити частину російського особового складу для проведення операцій уздовж лінії фронту.

Нагадаємо, німецький оглядач Юрген Наудітт заявив, що Північна Корея об'єднає свої Збройні сили з російськими окупантами. Це може статися вже наступного місяця. КНДР має одну з найбільших армій у світі, яка складається з близько 1,3 мільйона військових.

Експерт-міжнародник Євген Добряк спрогнозував, чи може Кім Чен Ин відправити свої військових на війну проти України. На думку експерта, пряме втручання Північної Кореї у війну проти України на боці Російської Федерації, зокрема відправлення північнокорейських військових, може мати летальні наслідки для режиму Кім Чен Ина.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війська КНДР в Україні: скільки Путін за це заплатить Кім Чен Ину 5.00 5 1
Кабінет директора / Ранкова кава
28.06.2024 132
Еще материалы раздела «Ранкова кава»