<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
28.06.2024 186

Кім Чен Ин посилає інженерні війська на Донбас: в Зеленського різко прокоментували

Офіс президента наголошує, що немає реакції міжнародної спільноти.

17ea005509e80a5d6cb4b1a9f7a01be9_28.06.24

Північна Корея "спокійно вийшла з-під світових санкцій" і активно займається військовою співпрацею з агресоркою Росією. Зокрема, тепер Квм Чен Ин вирішив "посилати спеціальні інженерні війська для участі безпосередньо у війні проти України на боці агресора". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Він обурено наголошує, що немає реакції та відповіді міжнародної спільноти на такі дії Пхеньяна і Москви.

"Тиша. Замість відповідної реакції, ООН запрошує на "миротворчий саміт"... міністра внутрішніх справ РФ Колокольцева, який перебуває під "жорсткими" персональними санкціями, щоб обговорити публічно "миротворчість" і ще раз сказати нейтральним країнам, що "нападати на інші суверенітети, убивати масово цивільних – чудово, правильно". Саме це – демонстративне ігнорування прямої участі Північної Кореї у війні на боці РФ і запрошення авторів геноцидної війни на саміти – веде до справедливого фіналу (сарказм)", - заявив Подоляк.

Нагадаємо, експерт з міжнародних відносин Семюел Рамані повідомив, що КНДР направляє до України військовий підрозділ. Він може прибути до тимчасово окупованого Донецька.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кім Чен Ин посилає інженерні війська на Донбас: в Зеленського різко прокоментували 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
28.06.2024 186
Еще колонки: Колонки / Блоги