<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.06.2024 150

Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз

Буде сухо, тільки на заході країни можливі грози.

До кінця червня в Україні збережеться переважно суха і спекотна погода. Температура поступово підвищуватиметься, до кінця місяця практично по всій старне повітря прогріється до +30°...+34°. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

У п'ятницю, 28 червня, в Україні буде мінлива хмарність. У більшості областей температура підвищиться до +28°...+30°, на півдні подекуди буде до +32° і лише на північному сході буде трохи свіжіше, +26°...+28°.

У суботу, 29 червня, хмар в Україні поменшає, проте на заході країни ймовірні грози, завдяки яким температура тут короткочасно знизиться до +25°...+30°. На решті території збережеться суха і спекотна погода з температурою +28°...+31°.

Завершиться червень ясною, місцями практично безхмарною, погодою. Дощів не буде, а температура практично по всій країні підвищиться до +30°...+34°.

В Україну повертається спека

Про те, що до кінця тижня температура в Україні підвищуватиметься, говорить і синоптикиня Наталка Діденко. "До кінця тижня спека зміцніє, дощів не передбачається", - повідомила вона і попередила про пожежну небезпеку, що посилюється.

"В умовах сухої погоди, зрозуміло, зростає пожежна небезпека - не залишайте без нагляду будь-яке багаття, дуже обережно!" - попередила експерт з погоди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.06.2024 150
Еще материалы раздела «Суспільство»