<
НОВИНИ ДНЯ: Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
29.06.2024 211

Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь

Кирило Верес розповів, що набагато більше, ніж вмерти на війні, окупанти бояться своїх каральних органів.

5ee95aca59e4456f7b19df7d6c18f038_29.06.24

Найбільше ворог боїться своїх каральних органів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив Герой України Кирило Верес, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи в інтерв'ю "Українській правді".

"Мені здається, що своїх каральих органів він боїться набагато більше, ніж вмерти на війні. Бо на війні можна або вижити, або загинути. А там за невиконання наказу він по-любому груз 200. Отака в них система мотивації. Краще б вони, як наші, жалілися у Facebook і на гарячу лінію б дзвонили", – зазначив військовий.

Також Верес зауважив, що саме українські військові навчили армію РФ воювати.

"Ми їх навчили, блін (робить паузу). За підготовку не знаю, але вони воюють гарно. У них немає дефіциту особового складу. Я не знаю, як воювали в Сталінграді в Другу світову війну, але бачив, як реально один ворог біжить 700 метрів чистого вигорівшого поля, вмирає, а потім біжить інший, підбирає автомат першого і біжить далі до нас в окопи. Я все міг зрозуміти, але не розумів, як дві людини можуть бігти через поле 700 метрів, щоб прибігти до нас в окопи і вмерти за п'ять метрів. Але тут я таке бачив. Так що не знаю, яка в них підготовка, але, п*здець у них крутєйша мотивація", – підкреслив він.

Раніше комбат розповів, у чому дівчата-військові на фронті кращі за чоловіків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
29.06.2024 211
Еще материалы раздела «Україна»