<
НОВИНИ ДНЯ: Як засолити огірки за 30 хвилин  Телескоп зафіксував галактику з чорною дірою масою як 200 мільйонів сонць  Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - AP  Не тільки через війну. Чому Україну не беруть в НАТО  Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикинівсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
29.06.2024 159

План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора

Кремлівський "фюрер" хоче далі воювати.

d341d035113d5b84e44d53332191af57_29.06.24

Канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув пропозицію диктатора РФ Володимира Путіна про "припинення війни". Адже "фюрер" робить ставку на подовження агресії в Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це політик заявив у Бундестазі, повідомляє Deutsche Welle.

"Той, хто вірить, що Україна таке переживе і що з цього вийде міцний мир у Європі, очевидно, дуже багато дивиться Russia Today", — наголосив Шольц.

За словами Шольца, мета російського президента — підкорити Україну на полі бою. Втім, ця ціль диктатора недосяжна, впевнений очільник уряду Німеччини.

Політик зазначив, що це стає особливо очевидним через путінську "пропозицію про перемир'я".

"Путін і далі робить ставку на продовження війни. Адже йдеться в ньому (плані Путіна — Ред.) не про припинення вогню. Ні, там ще говорилося про те, що території України — навіть ті, що не зайняті російськими військами — що і вони, порушуючи міжнародне право, мають бути передані Росії. Україна повинна бути демілітаризована і що вона повинна і в майбутньому відмовитися від будь-якої військової допомоги", — наголосив німецький канцлер.

Заяви Путіна про "мир" і "переговори"

Російський диктатор Володимир Путін вкотре назвав власні умови припинення вогню в Україні під час зустрічі з представниками МЗС РФ 14 червня. Він цинічно заявив, що Київ має відмовитися від вступу до НАТО і "розпочати реальне виведення військ". Йдеться про "повне виведення" українських військ із усієї території Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Також Путін наголосив, мовляв, не Росія розпочала війну в Україні. У традиційній кремлівській манері в усьому він звинуватив Київ. Мовляв, "ДНР" і "ЛНР" "мали право оголосити про свою незалежність". Втім, нахабно наголосив Путін, Україна "розв'язала проти них війну".

Оценка материала:

5.00 / 2
План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
29.06.2024 159
Еще материалы раздела «Ранкова кава»