<
НОВИНИ ДНЯ: Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитимевсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2024 272

Байден про складнощі на дебатах з Трампом: важко вести розмову з брехуном

Президент США Джо Байден заявив, що добре впорався з дебатами, на тлі критики серед його однопартійців-демократів. Він запевнив, що не хвилюється про результати.

1_e6bd78f5464c2d450cbb787a7574089d_650x410_29.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву Байдена, яку цитує The Hill. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Я вважаю, що ми добре з цим впоралися", - сказав Байден після дебатів.

Журналісти запитали президента США щодо закликів деяких демократів до нього вийти з перегонів і чи є у нього якісь занепокоєння щодо його результатів. Байден відповів, що не хвилюється про результати.

Він розповів, що під час дебатів у нього боліло горло. Раніше у Білому домі пояснювали хриплість голосу Байдена застудою. Також Байден поскаржився на свого опонента.

"Важко вести дебати з брехуном", - сказав Байден і нагадав про матеріал The New York Times, в якому сказано, що Трамп збрехав 26 разів.

Дебати Байдена і Трампа

Сьогодні у штаті Джорджія пройшли перші з двох дебатів перед президентськими виборами у США. У них взяли участь демократ і чинний президент Джо Байден та республіканець колишній американський лідер Дональд Трамп.

Під час дебатів обидва кандидати зробили заяви про війну в Україні, конфлікт на Близькому Сході, посперечалися про вік і внутрішні американські питання.

Після закінчення дебатів серед демократів почалися розмови про ймовірну заміну Байдена як кандидата на президентських виборах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден про складнощі на дебатах з Трампом: важко вести розмову з брехуном 5.00 5 2
Політика / Світ
29.06.2024 272
Еще материалы раздела «Світ»