<
НОВИНИ ДНЯ: "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемогивсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2024 252

Байден і Трамп посперечалися про свої фізичні можливості

Під час дебатів 81-річний президент США Джо Байден і 78-річний кандидат у президенти Дональд Трамп посперечалися, хто вправніше грає в гольф.

_tramp_3_c0ba37c8660f7ad6a6f4d3bd675f173a_650x410_29.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Forbes. Про це повідомляють Контракти.UA.

Коли Байдена і Трампа запитали про їхній вік, останній заявив, що легко пройшов численні когнітивні тести і похвалився перемогою на двох клубних чемпіонатах з гольфу. При цьому Трамп заявив, що Байден не може вдарити по м’ячу на 50 ярдів.

У відповідь Байден зауважив про зріст і вагу Трампа, сказавши, що він із задоволенням пограє з колишнім президентом у гольф, якщо той буде носити власну сумку.

Байден заявив, що має гандикап 6 у гольфі, тобто очікується, що він на шість ударів перевищить номінальну оцінку даного поля, що Трамп назвав "брехнею", додавши: "Я бачив ваш удар".

Трамп сказав: "Давайте не будемо поводитися як діти". На що Байден відповів: "Ти дитина".

Експрезидент запевнив, що зараз перебуває у кращій фізичній формі, "ніж 25-30 років тому" і навіть скинув вагу.

Після сьогоднішніх дебатів у Демократичній партії США заговорили про можливу заміну Байдена на іншого кандидата на президентських виборах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден і Трамп посперечалися про свої фізичні можливості 5.00 5 2
Політика / Світ
29.06.2024 252
Еще материалы раздела «Світ»