<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп зафіксував галактику з чорною дірою масою як 200 мільйонів сонць  Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - AP  Не тільки через війну. Чому Україну не беруть в НАТО  Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовищевсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2024 737

Дебати Трампа і Байдена: у Путіна прокоментували

У Москві кажуть, мовляв, у вибори в Штатах ніколи не втручалися.

1499203f6ae00b6389aa65ab876e528c_29.06.24

У Кремлі заявили, нібито передвиборчі дебати у Сполучених Штатах між кандидатами у президенти Джо Байденом і Дональдом Трампом не мають стосунку до російського порядку денного. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков.

"Не думаю, що ви очікуєте, що президент міг би поставити будильник, прокинутися під ранок і дивитися дебати в США", - висловився прессекретар господаря Кремля.

З його слів, Кремль ознайомиться із заявами кандидатів. Втім, "загалом це внутрішня справа США". Окрім того, Пєсков заявив, мовляв, "РФ не втручалася у виборчі процеси США, не збирається робити цього і зараз".

Нагадаємо, у США відбулись дебати Джо Байдена та Дональда Трампа. Зокрема, експрезидент Дональд Трамп заявив, що Україна не виграє війну. Мовляв, тому, що в країні закінчуються солдати.

Оценка материала:

3.67 / 3
Дебати Трампа і Байдена: у Путіна прокоментували 3.67 5 3
Політика / Світ
29.06.2024 737
Еще материалы раздела «Світ»