<
НОВИНИ ДНЯ: Справжня мати могла відмовитись від Путіна: нові факти про дитинство диктатора  Коли Росію можна змусити до миру: військовий експерт назвав дві важливі умови  Коли винищувачі F-16 з'являться в Україні: експерт назвав важливі умови  Про що домовилися Путін та Кім Чен Ин: у господаря Кремля було дві мети – Портников  Як засолити огірки за 30 хвилин  Телескоп зафіксував галактику з чорною дірою масою як 200 мільйонів сонць  Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - APвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
29.06.2024 168

Трамп заявив, що Україна не виграє війну

Експрезидент розкритикував своїх попередників - Обаму і Трампа.

f719815b3266981c62fafb94fadc4495_29.06.24

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Україна не виграє війну проти Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він заявив на дебатах із чинним президентом Америки Джо Байденом, повідомляє "Суспільне".

Трамп висловився, що у Україна вже втратила у цій війні багато людей, і, що більше, - в країні закінчуються солдати.

"Україна не виграє цю війну. У них закінчуються люди, у них закінчуються солдати. Вони втратили так багато людей. Вони втратили ці величні міста із золотими тисячолітніми куполами – і все через нього (Джо Байдена - Ред.) та дурні рішення, які він ухвалив. Росія ніколи не напала б, якби я був президентом", - наголосив Трамп.

За словами політика, за його президентства диктатор Путін не забирав землі.

"Росія забрала багато землі за Обами, за Байдена. А при мені - ні. Путін знав, що зі мною не можна грати", - сказав кандидат у президенти.

Нагадаємо, у США відбулись дебати Джо Байдена та Дональда Трампа. Зокрема, експрезидент вкотре переконував, що зупинить війну в Україні в разі його обрання президентом США ще до того, як заступить на посаду 20 січня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп заявив, що Україна не виграє війну 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
29.06.2024 168
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»