<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2024 168

Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів

Водночас за словами Трампа, він не підтримує умови Путіна про припинення війни.

f2ba5329b5b1930e26ca3e9369991ffb_29.06.24

Дональд Трамп вкотре заявив, що зупинить війну між Росією та Україною в разі його обрання президентом США ще до того, як заступить на посаду 20 січня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Трамп заявив під час теледебатів з Байденом на CNN, - пише Укрінформ.

Експрезидент звинуватив чинного главу Білого дому у виділенні великих коштів Україні. За його словами, цього не треба було робити, а якби він був президентом, то Путін не розпочав би війну.

Водночас на запитання ведучих, чи підтримує він заяви Путіна про умови припинення війни, Трамп відповів: «Ні».

Своєю чергою Байден назвав Путіна воєнним злочинцем. «Він хоче відновити те, що було частиною радянської імперії», – сказав американський лідер.

Нагадаємо, напередодні агентство Reuters писало, що два головних радники Дональда Трампа представили "план припинення війни" Росії в Україні у разі його перемоги на президентських виборах. У Кремлі відреагували на це і заявили, що можливий план нібито "повинен враховувати ситуацію на фронті".

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів 5.00 5 2
Політика / Світ
29.06.2024 168
Еще материалы раздела «Світ»