<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
29.06.2024 173

Дебати Байдена і Трампа. CNN підбив підсумки і як вони вплинули на вибір американців

Близько 8 з 10 американських виборців заявили, що теледебати кандидатів на посаду президента США Джо Байдена та Дональда Трампа майже ніяк не вплинули на їхній вибір.

_tramp_1_bd4de381b198d1f5c8d216bf321ffbfc_650x410_29.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на результати опитування CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

Так, 81% американців заявили, що дебати не допомогли їм у виборі президента. Ще 14% сказали, що це змусило їх переосмислити дещо про кандидатів, але не змінило їхнього вибору, у той час, як 5% виборців заявили, що дебати кардинально вплинули на їхній вибір президента.

За підсумками дебатів чинного американського лідера Джо Байдена і його опонента Дональда Трампа 67% глядачів визнали, що республіканець переграв чинного президента. 33% вважають, що краще виступив демократ Байден.

При цьому до дебатів 55% виборців очікували, що Трамп виступить краще за опонента, 45% - що Байден.

Вибори у США

Нагадаємо, вибори президента США заплановані на 5 листопада цього року. Зауважимо, що попри проведені дебати, ні Байден, ні Трамп офіційно не є кандидатами від своїх партій. Так, республіканці мають затвердити кандидатуру свого кандидата у липні, а демократи - у серпні.

За даними The New York Times, після дебатів у Демократичній партії США заговорили про заміну Байдена на іншого кандидата на президентських виборах. Як зазначає видання, причиною цьому був слабкий виступ Байдена на дебатах, нездатність висловити позицію партії та регулярні обмовки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дебати Байдена і Трампа. CNN підбив підсумки і як вони вплинули на вибір американців 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
29.06.2024 173
Еще колонки: Колонки / Блоги