<
НОВИНИ ДНЯ: Росія стрімко втрачає свою авіацію: ISW оцінив наслідки за останній час  Мобілізація жінок від 1 липня: кого з військовозобов'язаних можуть оштрафувати  Спека та дві місячні норми дощів: кліматологи підбили підсумки червня в Києві  Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липнівсі новини дня
Політика
Світ
30.06.2024 539

Коли Росія не буде ворогом: амбітна заява Трампа

Політик заявив, що Америці потрібний "розумний президент".

d88bf33b801d381c6e01fd6b22cf8330_30.06.24

Кандидат у президенти Дональд Трамп заявив, якщо у США буде "розумний" лідер, то такі країни як Росія, Китай і Північна Корея припинять бути ворогами Вашингтона. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це експрезитдент сказав під час передвиборчого мітингу у Вірджинії, повідомляє "Європейська правда".

Трамп висловився, мовляв, саме ці країни "не поважають" нинішнього президента Сполучених Штатів Джо Байдена.

"У нас є зовнішні вороги - це Китай, Росія, Північна Корея. Але вони насправді не вороги, якби у нас був розумний президент. Вони не будуть ворогами, якщо у нас буде розумний президент, вони будуть робити прекрасні речі", - наголосив Трамп.

Не зміг політик не прокоментувати і війну в Україні. Він вкотре заявив, що зможе врегулювати її після своєї перемоги на виборах і зробить це ще до того, як зайде до Білого дому. Втім, Трамп не пояснив, що саме буде робити.

Нагадаємо, що Дональд Трамп позловтішався над провальними дебатами Джо Байдена. Зокрема, він назвав 81-річного чинного американського президента "корумпованим" і некомпетентним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли Росія не буде ворогом: амбітна заява Трампа 5.00 5 2
Політика / Світ
30.06.2024 539
Еще материалы раздела «Світ»