<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Знайдено 44000–річного вовка, що чудово зберігся: в його шлунку можуть бути доісторичні віруси  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJвсі новини дня
Політика
Росія
01.07.2024 829

Справжня мати могла відмовитись від Путіна: нові факти про дитинство диктатора

Президент Росії Володимир Путін може брехати про своїх справжніх батьків і приховувати біографію про своє дитинство.

7b281a4c3c86a8eda24317098a6e9035_01.07.24

Російсько-американська журналістка та дослідниця теми дитинства президента Росії Володимира Путіна Джулія Іоффе припускає, що його могли виховувати не рідні батьки. За її словами, існує альтернативна історія народження та раннього дитинства Путіна. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Наскільки я розумію, була росіянка, яка сказала, що вона народила цю дитину від росіянина, я думаю – поза шлюбом, а потім вийшла заміж за грузина, переїхала до Грузії з молодим Володею Путіним. Вітчим ставився до нього жахливо і в принципі не сприймав дитину, яку ми зараз знаємо як Володимира Путіна, як свою власну", - зазначила журналістка.

Згідно з цією теорією, мати віддала його далеким родичам у Ленінграді. Саме цей факт може пояснити те, що люди, яких називають батьками Путіна були набагато старшими.

"Я знаю, що вона (ймовірна біологічна мати Путіна - ред.) багато говорила про це іноземним журналістам, і люди казали, що вона навіть схожа на нього. Не знаю", - сказала Іоффе.

У Путіна в дитинстві не було іграшок. Він ганявся за щурами заради розваги.

"Всі ці взаємодії були зосереджені навколо фізичної сили та насильства та дуже суворої соціальної ієрархії. І це була твоя розвага. А також навчитися читати людей... Ви не можете сховатися від свого минулого або приховати багато чого... Справа не стільки в іграшках і щурах, скільки в злиднях і бідності тієї епохи, а також у тому, як вона навчила це покоління, що добробут не гарантований, що завжди може бути гірше... Ось чому його палац у Геленджику виглядає так... Я думаю, люди, які виросли з грошима, як правило, не прикрашають свої будинки таким чином", - зазначила Джулія Іоффе.

Нагадаємо, батько Путіна може виявитися нацистом – Кремль все тримає в таємниці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Справжня мати могла відмовитись від Путіна: нові факти про дитинство диктатора 5.00 5 2
Політика / Росія
01.07.2024 829
Еще материалы раздела «Росія»