<
НОВИНИ ДНЯ: Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"  Путін вважає, що може виграти війну: деталі від ISW  Спаржева квасоля з овочами: рецепт корисного гарніру  На 4 липня прогнозують спеку до 38°, дощі та грози  Модифіковані ФАБ-500 дістають до будь-якої точки Харкова, - Синєгубоввсі новини дня
Політика
Україна
02.07.2024 1011

Зеленський назвав модель перемовин з Путіним, яка можлива зараз

Володимир Зеленський зробив заяву про переговори з диктатором Путіним.

63b80113d788f4b755c29747e38a2a42_02.07.24

Президент України Володимир Зеленський висловився про можливість перемовин з диктатором Володимиром Путіним. За його словами, на сьогодні він бачить лише одну модель – тристоронній договір з посередниками, який задіювали щодо роботи "зернового" коридору. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю виданню The Philadelphia Inquirer.

"Україна може знайти модель, в якій можна знаходити рішення. Модель така була застосована вперше на прикладі зернового коридору, коли Україна домовлялася не з Росією, а з ООН та Туреччиною. Вони, своєю чергою, взяли на себе відповідальність домовлятися з нами, а потім відповідну угоду підписувати з РФ. І так воно спрацювало: дві дзеркальні угоди, між якими є ООН та Туреччина...", - пояснив президент.

Він зазначив, що аналогічна модель може бути застосована і в територіальній цілісності і в енергетиці і в судноплавстві – коли країни з різних континентів готують рішення щодо тієї чи іншої кризи.

"А потім цей документ, якщо він влаштовує Україну, так само повинен розбиратися з представниками РФ. Поки що у нас є тільки така модель", - резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський вважає, що в України та наших партнерів може бути різне ставлення до слова "перемога".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав модель перемовин з Путіним, яка можлива зараз 5.00 5 2
Політика / Україна
02.07.2024 1011
Еще материалы раздела «Україна»