<
НОВИНИ ДНЯ: Знайдено 44000–річного вовка, що чудово зберігся: в його шлунку можуть бути доісторичні віруси  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJ  Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та траввсі новини дня
Політика
Україна
01.07.2024 181

Скандальний постачальник продуктів для ЗСУ Володський продовжує брехати кредиторам і на колінах обіцяє повернути гроші

До мережі потрапило відеопідтвердження цієї інформації: на записі, який адресований одному з кредиторів, Володський на колінах обіцяє повернути гроші.

ee3ccb798b0383d_759x425_01.07.24

Бізнесмен з Запоріжжя Владислав Володський «прославився» на всю країну, коли стали відомі його махінації з постачанням продуктів харчування до військових частин. Журналісти оприлюднили інформацію про те, що Володський провалив один з контрактів, лишив військові частини без продуктів і отримав за це штраф. Пише parlament.ua.

А крім того - він ще й боржник, мільйонні суми винен приватним кредиторам і банкам. До мережі потрапило відеопідтвердження цієї інформації: на записі, який адресований одному з кредиторів, Володський на колінах обіцяє повернути гроші.

Після оприлюднення запису Володський заявив, що нібито умисно записав це відео. Продовжує вдавати з себе успішного постачальника для ЗСУ та спростовує всі озвучені в ЗМІ факти. А в появі журналістських матеріалів Володський звинувачує міфічних конкурентів. Але з такою репутацією, досвідом невиконання контракту та реальними мільйонними боргами держава мала б засумніватися в тому, чи законно він виграв торги. До того ж, пізніше з’явилися і нові докази того, що Володський боржник і не здатен виконувати зобов’язання. Цього разу до мережі потрапили голосові повідомлення, в яких Володський знову звертається до кредиторів, яким винен гроші.

Мовою оригіналу:

“Ну обнулят меня, в тюрьму посадят завтра из-за всей этой х*ни, я не понимаю просто итог. Я же стараюсь со своей стороны быть с тобой открытым, понимая, что я на вилке - ты понимаешь, что я на вилке на сегодняшний момент. Но я всё равно разъё*ваюсь, делаю кучу вещей для того, чтобы не спасти даже компанию, даже не спасти репутацию - по*уц, сам виноват. А для того, чтобы вернуть тебе деньги, которые я должен, которые я подписался. И дальше обустраивать свою жизнь, вынести из этого урок. А если мне в любом случае пи*да, то что мне выйти повеситься? Что мне делать?”

В своїх повідомленнях Володський не приховує контракти від держави на постачання провізії до війська йому потрібні, щоби повернути власні борги.

«Я работаю для того, чтобы вернуть тебе деньги, я не хочу никого обманывать, я не хочу ни с кем ссориться»,- запевняє він співрозмовника. А також визнає, що ситуація для нього геть погана і він може таки втратити контракт на липень. Зрозумівши, що спроби спростувати в ЗМІ всю інформацію щодо його діяльності, провалилися, Володський продовжує плазувати перед своїми кредиторами та мріяти про великий куш від чергових оборудок з їжею для українських військовослужбовців. До того ж, на розповсюдженому відео - дійсно він. А те, що голос в аудіо повідомленнях також належить Владиславу Володському, підтвердить будь-яка експертиза.

Оценка материала:

4.50 / 2
Скандальний постачальник продуктів для ЗСУ Володський продовжує брехати кредиторам і на колінах обіцяє повернути гроші 4.50 5 2
Політика / Україна
01.07.2024 181
Еще материалы раздела «Україна»