<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Світ
03.07.2024 181

Демократи можуть висунути Байдена на вибори президента США вже у липні, - Bloomberg

Демократична партія США може висунути чинного главу держави Джо Байдена кандидатом на пост президента вже у липні.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Bloomberg. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Національний комітет Демократичної партії розглядає можливість офіційного висування Джо Байдена вже в середині липня, щоб гарантувати, що президент буде у бюлетенях в листопаді, водночас допомагаючи викорінити внутрішньопартійні розмови про його заміну після невдалого виступу на дебатах минулого тижня", - йдеться у повідомленні.

За словами людей, які знайомі з цим питанням і розмовляли на умовах анонімності, потенційна дата висування Байдена - 21 липня, коли відбудеться віртуальне засідання комітету з перевірки повноважень Демократичного з'їзду.

Нагадаємо, сім'я президента США Джо Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах та продовжувати боротьбу за переобрання.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Верховний суд США визнав імунітет Дональда Трампа. Але він стосується дій у рамках конституційних повноважень, коли Трамп був при владі. На дії, які були вчинені у приватному порядку – імунітет не поширюється.

Оценка материала:

5.00 / 2
Демократи можуть висунути Байдена на вибори президента США вже у липні, - Bloomberg 5.00 5 2
Політика / Світ
03.07.2024 181
Еще материалы раздела «Світ»