<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2024 603

Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду

Робоча група отримала повноваження подавати міністру оборони пропозиції щодо збільшення обсягів бронювання посадовців.

0274639e82da00acd99496b1d1434094_04.07.24

Кабінет міністрів збільшив кількість "броні" від мобілізації для чиновників та працівників державних підприємств. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram у вівторок, 2 липня.

"Внесено зміни до Положення про Міжвідомчу робочу групу з питань організації призову військовозобов’язаних громадян на військову службу під час мобілізації в частині надання повноважень робочій групі подавати міністру оборони (Рустему Умєрову – ред.) пропозиції щодо збільшення обсягів бронювання", – написав він.

Зокрема, внесено зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних від служби органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами, організаціями на період мобілізації та на воєнний час.

Нагадаємо, раніше ми називали умови, за яких підприємці зможуть отримати бронь від мобілізації.

Оценка материала:

5.00 / 3
Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду 5.00 5 3
Політика / Україна
04.07.2024 603
Еще материалы раздела «Україна»