<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2024 495

Чи зможуть мобілізувати до кінця року ще 200 тисяч людей: нардеп відповів

Це буде можливо, якщо не будуть спадати мобілізаційні плани.

feae6b6038bb2bc56cad98b0fc14d1c4_04.07.24

Україна до кінця року може “легко” виконати мобілізаційний план щодо мобілізації до 200 тисяч людей. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив народний депутат і секретар комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

“Якщо у нас не будуть спадати мобілізаційні темпи, ті, які у нас відбуваються зараз, то ми легко виконаємо ці плани до 200 тисяч, про які казали. Взагалі я впевнений, що якщо мобілізація буде тривати так, як вона йде, то до кінця року ми укомплектуємо всі наші підрозділи. Це буде високий відсоток, якого, можливо, не було ніколи”, - наголосив Роман Костенко.

Нагадаємо, що після низки скандалів, пов’язаних з врученням повісток в умовах мобілізації в Україні, що триває, затвердили нову форму посвідчення, яке повинно бути у тих працівників ТЦК, які здійснюють оповіщення.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чи зможуть мобілізувати до кінця року ще 200 тисяч людей: нардеп відповів 5.00 5 3
Політика / Україна
04.07.2024 495
Еще материалы раздела «Україна»