<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.07.2024 190

Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони

4 липня, в Україні погода буде досить різноплановою. У частині регіонів спека досягне +37 граадусів, найхолодніше буде у західних областях.

_pei__zazh_foto__vitalii___nosach_rbk_ukrai__na__7_4076e47ed67f13e708d0a89bfc25fa4a_650x410_04.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Найближчим часом сильна спека залишатиметься на сході, на півдні та у центральних областях України. Температура повітря досягатиме +32....+37 градусів", - розповіла вона.

Найпрохолодніше буде на заході України.

"Там буде +22...+26 градусів. А північна частина України завтра поділиться: у Житомирській області буде до +27 градусів, у Київській області завтра буде ще вище, до +30, у Чернігівській області також, і у Сумській залишиться сильна спека", - додала Діденко.

Щодо опадів, то короткочасні дощі та грози завтраа можливі на заході і в другій половині дня вони можуть локально пройти на півночі та у центральних областях.

У Києві завтра спекотно, близько +30 градусів, в другій половині дня можливий короткочасний дощ з грозою.

Погода в Україні

Останніми днями Україну "накрила" спека. Температура повітря в Україні стрімко зросла до +30 градусів й подекуди є суттєво вищою за норму.

Додамо, що синоптики попередили про низку небезпечних природніх явищ, які можуть спостерігатися у деяких регіонах країни впродовж найближчих кількох днів. Детальніше - в матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.07.2024 190
Еще материалы раздела «Суспільство»