<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
04.07.2024 236

В Україні графіки відключень світла будуть послаблені. В "Укренерго" назвали терміни

В Україні графіки відключень світла будуть послаблені. Це може статися після 20-х чисел липня.

_nemae_svitla_diti_dosug_dostavka_yizhi_pitsa_rozvagi_gettyimages_1954093895_d9e06ee1e30eeea59a95b97db679a3a1_650x410_04.07.24

Про це заявив член наглядової ради НЕК "Укренерго" Юрій Бойко, пише РБК-Україна з посиланням на ефір "Першого". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Ситуація буде до 20-х чисел липня приблизно на тому ж рівні, яка є сьогодні. З 20-х чисел липнями плануємо вихід в роботу з ремонтів низки установок і відповідно має збільшитися потужність, що призведе до суттєвого помʼякшення графіків", - заявив він.

Бойко додав, що дефіцит електроенергії після 20-х чисел липня залишиться.

"Звичайно, дефіцит залишиться, але він буде суттєво нижчим, ніж той, який є на сьогоднішній день", - заявив він.

Відключення світла

У зв'язку з посиленням ворожих атак з боку РФ, в Україні відновили віялові відключення електрики.

3 липня, за повідомленням "Укренерго", застосовуватимуться 3 черги погодинних графіків. Станом на ранок без світла лишалися 524 населених пункти.

Голова Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслан Слободян казав, що про відключення електроенергії, які не відповідають оприлюдненим графікам, треба казати в обленерго. Оскільки причина відключень може полягати в аварійній ситуації або ж в тому, що не спрацювала автоматика.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні графіки відключень світла будуть послаблені. В "Укренерго" назвали терміни 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
04.07.2024 236
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»