<
НОВИНИ ДНЯ: Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  Сирський назвав один з головних пріоритетів для війська  Путін впевнений у перемозі РФ і буде затято намагатися знищити Україну, - ISW  Маємо посилитися вдвічі за літо. Зеленський очікує результати щодо ППО на саміті НАТО  До України суне 40-градусна спека – прогноз погоди на наступний тиждень  Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
04.07.2024 556

Блінкен прокоментував провальні дебати Байдена

Політик наголошує, що довіра до США протягом останніх років зросла.

995ae6e924425598215368d58bfde730_04_07.24

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен відповів на провальний виступ чинного президента Джо Байдена на дебатах з Дональдом Трампом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє Reuters.

Політик наголосив, що за останні понад три роки довіра до американського лідерства у світі стрімко зросла.

За його словами, люди в усьому світі дивляться на те, що зробив Джо Байден після приходу на посаду, а не лише за одну ніч.

"Якщо ви подивитеся на опитування по всьому світу, як би там не було, ви побачите знову і знову і знову, що довіра до американського лідерства різко зросла за останні три з половиною роки", наголошує Блінкен.

Представник Держдепу наголошує, що це результат політики, яку проводить команда Байдена.

Як повідомлялося, Дональд Трамп позловтішався над провальними дебатами Байдена. Зокрема, він назвав 81-річного Байдена "корумпованим" і некомпетентним. Мовляв, справа далеко не у його віці.

Оценка материала:

5.00 / 3
Блінкен прокоментував провальні дебати Байдена 5.00 5 3
Політика / Світ
04.07.2024 556
Еще материалы раздела «Світ»